Categories
familiens opskrifter hovedretter lette & forretter

Stegte sild i eddikelage

Stegte sild, en klassiker på frokostbordet. Nem at lave, med lidt øvelse.

Categories
familiens opskrifter lette & forretter

Kartoffel salat

Flemmings kolde kartoffelsalat, den gode, som selv Camilla kan lide ? DET SKAL DU BRUGE: Creme fraiche 18% Ymer Purløg Sennep Citronsaft Salt og peber Drueagurker, syltede Rød peberfrugt Nye kogte kartofler, gerne kogt i går og direkte fra køleskabet. Små nye kartofler skal koge maximum 25 minutter. Stik i dem før tid, mærk om […]

Categories
familiens opskrifter lette & forretter

ristede græskar kerner

Uhyggelige græskar hoveder, med lys i og Halloween stemning. Lækre snacks af ristede græskar kerner, er nemme at lave – salt og olie, så rister vi.

Categories
familiens opskrifter hovedretter lette & forretter

Hvordan laver du tørt brød til skøn panering?

Hjemmelavet rasp Du kan købe udmærket rasp, klar til brug, ingen mærker nævnt og ingen glemt. Hvorfor så lave det selv? Fordi du kan? Det smager godt, og løser en opgave som de fleste køb færdig rasp ikke løser.

Categories
familiens opskrifter hovedretter lette & forretter

Hvad er det sovsen mangler, gastrik?

Der mangler noget… En gastrik kan være lige det saucen mangler. Den kan tilføre smag, som bitterhed, sødme, syre, frugt og friskhed. En lille ting med stor virkning, og nem at lave. Den består som oftest af vineddike og sukker. Du kan selv lave din helt egen variation, med sherryeddike, rødvinseddike eller hvad du nu […]