Categories
familiens opskrifter hovedretter

Frikadeller, på den nemme og gode måde

Frikadeller. Vel at mærke dem, som ens egen mor laver, ja det er sådan frikadeller skal være. Det faktisk heller ikke svært.

Categories
familiens opskrifter hovedretter lette & forretter

Stegte sild i eddikelage

Stegte sild, en klassiker på frokostbordet. Nem at lave, med lidt øvelse.

Categories
familiens opskrifter hovedretter lette & forretter

Hvordan laver du tørt brød til skøn panering?

Hjemmelavet rasp Du kan købe udmærket rasp, klar til brug, ingen mærker nævnt og ingen glemt. Hvorfor så lave det selv? Fordi du kan? Det smager godt, og løser en opgave som de fleste køb færdig rasp ikke løser.

Categories
familiens opskrifter hovedretter

Coq au vin, grydestegt kylling på en klassisk måde

Hanekylling i vin Der er mange måder at lave kylling på. Grydestegt kylling er bestemt ikke en dårlig måde. Her er opskriften på en af de klassiske, Coq au vin, kylling i vin og lidt i kokken også, mens der ventes på maden. Du kan også bage flutes mens du venter 🙂

Categories
familiens opskrifter hovedretter

Sådan laves en lækre lasagne, på den nemme måde

Lasagne Lasagne er et hit i vores familie. Og en fin måde at variere Pasta & Kødsauce, som pigerne elsker og ønsker ofte. Det er hverken slankemad eller stenalderkost, men det smager rigtig godt. Vi putter gulerødder og selleri i bolognesen, både for smag og samvittighed 🙂