Categories
familiens opskrifter lette & forretter

ristede græskar kerner

Uhyggelige græskar hoveder, med lys i og Halloween stemning. Lækre snacks af ristede græskar kerner, er nemme at lave – salt og olie, så rister vi.

ristede græskar kerner
ristede græskar kerner

Ristede græskar kerner. Halloween og uhyggelige græskar hoveder hører samme. Når ‘hjernemassen’ er skovlet ud af hovedet på græskarret, er det oplagt af riste kernerne.

Lilja kan bedst lide dem lavet på pande. Fremgangsmåden på pande er enkel, men kræver tålmodighed og opmærksomhed  😉

SÅDAN:

Olie på panden, varm grundig op og tilsæt græskarkernerne. De ristes ved høj varme, rør i dem hele tiden. Rist dem til de begynder at sige lyde, som vil de poppe.

Skru ned til halv varme, giv et godt drys salt og rist dem færdige. Færdige er når de er godt sprøde.

Hæld dem til afkøling på på køkkenrulle, der kan suge det overskydende olie. Drys med salt og de er klar til servering.

græskar hoved
græskar hoved

VELBEKOMME 😀