Categories
familiens opskrifter lette & forretter

Kartoffel salat

Flemmings kolde kartoffelsalat, den gode, som selv Camilla kan lide ?

DET SKAL DU BRUGE:

  • Creme fraiche 18%
  • Ymer
  • Purløg
  • Sennep
  • Citronsaft
  • Salt og peber
  • Drueagurker, syltede
  • Rød peberfrugt

Nye kogte kartofler, gerne kogt i går og direkte fra køleskabet.

Små nye kartofler skal koge maximum 25 minutter. Stik i dem før tid, mærk om de er er nok, og faste.

Creme fraiche og ymer, ca. halv af hver, røres sammen med sennep, citronsaft, fint hakket purløg og smages til med salt og peber.

Kartofler skæres i mundrette stykker. Peber og drueagurker skæres i tern og alle tre vendes i ‘dressingen’.

Salaten har godt af at sætte sig, så lav den i god tid og sæt i køleskabet.

Serveres til grillmad, frikadeller eller hvor du kan lide, at servere kartoffelsalat til.

Kan holde sig flere dage i køleskabet