Opskrifter

Alle vores opskrifter kommer trillede ind her:

pandekager, er altid godt altid

Fantastiske pandekager Hovedret, dessert eller et mellem måltid. ALTID! I vores familie har opskriften udviklet sig. På en hylde i ...
Læs Mere

Hvordan får du børn og skeptikere til at spise fisk?

Hjemmelavede og friskfangede fiskefilet? Fiskefilet er nok en af de bedste måder at få fisk på. Det smager godt, er ...
Læs Mere

Andebryster, marinerede og lækre

Helt uden ben Medlemmer af familien, ingen nævnt og ingen glemt, er ikke meget for ben - fedt, sener, skind ...
Læs Mere

Frikadeller, på den nemme og gode måde

Hjemmelavede frikadeller er bedst! "Mors frikadeller", ja det er sådan de skal være. Det faktisk heller ikke svært. Min bedstemor ...
Læs Mere

Stenalderbrød, en del af den nemme kostomlægning

Flemming's Stenalderbrød Jeg har bagt flere stenalderbrød, det er nemt og lækkert! Opskriften er tilpasset undervejs, jeg har prøvet færdige ...
Læs Mere

Hvad er det sovsen mangler, gastrik?

Der mangler noget... En gastrik kan være lige det saucen mangler. Den kan tilføre smag, som bitterhed, sødme, syre, frugt ...
Læs Mere

Pulled pork, beef eller chicken – kan du høre engle?

Pulled Pork, kender nærmest alle. Pulled er lidt som gammeldags oksesteg, utroligt mørt og så bare mere krydret. Den kendte ...
Læs Mere

Chili Con Carne. Stærk, men ikke uspiselig

Chili Con Carne chili med kød - det lyder stærkt, men det er blot kød krydret med chili 🙂 Ingredienser, ...
Læs Mere

Brune kager, som bedste Ebba lavede dem

Brune kager Første bid jeg tog af Ebbas brune kager og jeg var forelsket. Brune kager skal være store, sprøde ...
Læs Mere

Store bøffer

Velbekomme, bøffer der 'smelter' på tungen er lykke.Kunsten at stege bøffer?De fleste kan stege en bøf. De fleste har også ...
Læs Mere

Coq au vin, grydestegt kylling på en klassisk måde

Hanekylling i vin Der er mange måder at lave kylling på. Grydestegt kylling er bestemt ikke en dårlig måde. Her ...
Læs Mere

Spinat tærte

Det skal du bruge: 300 gram mel 2 spsk. olivenolie 1 1/4 dl. vand 1 æg 1 tsk. salt 600 ...
Læs Mere

Sådan laves en lækre lasagne, på den nemme måde

Lasagne Lasagne er et hit i vores familie. Og en fin måde at variere Pasta & Kødsauce, som pigerne elsker ...
Læs Mere

De bedste hjemmelavede Kanelsnegle

Flemmings Kanelsnegle Måske de bedste kanelsnegle i verden? Hjemmelavede kanelsnegle, lavet med "bolledej" er fantastiske. Jeg foretrækker helt klart den ...
Læs Mere

Skønne fladfisk, skrubber i fad og fløde

Ovnbagte skrubber med grønt og fløde Utrolig nem opskrift, som smager fantastisk. Du kan selvfølgelig vælge at bruge andre fisk, ...
Læs Mere

Æbleskiver med æble skiver

Gammeldags æbleskiver Æbleskiver er i familie med Berliner Pfannkuchen, Berlinere som vi også kender dem, med fyld af syltetøj. Oprindelig ...
Læs Mere

Hvordan laver du tørt brød til skøn panering?

Hjemmelavet rasp Du kan købe udmærket rasp, klar til brug, ingen mærker nævnt og ingen glemt. Hvorfor så lave det ...
Læs Mere

Kartoffelmos

Mosede kartofler! Kartoffelmos er fantastisk, utrolig hvad det mos kan gøre ved kartoffel? Det er lidt det samme som postej ...
Læs Mere

Beef Wellington

Oksemørbrad pakket pænt ind i Parmaskinke, svampe og butterdej. (der skulle også have været foie gras i, men af etiske ...
Læs Mere

Camillas lækre banankage

Banankage Banankage er en fantastisk kage, den har næsten det hele. Sød, blød,sprød, luftig, svampet (eller 'fumbet', som de sige ...
Læs Mere

Æbleskiver

Hjemmebagte æbleskiver er bare bedst  🙂 5 æg 2 tsk. vanilje sukker 1 tsk. salt 6 spsk. sukker 50 gram ...
Læs Mere

Kartoffel salat

Flemmings kolde kartoffelsalat, den gode, som selv Camilla kan lide ? DET SKAL DU BRUGE: Creme fraiche 18% Ymer Purløg ...
Læs Mere

ristede græskar kerner

Ristede græskar kerner. Halloween og uhyggelige græskar hoveder hører samme. Når 'hjernemassen' er skovlet ud af hovedet på græskarret, er ...
Læs Mere

Stegte sild i eddikelage

Det skal du bruge til lækre stegte sild: 8-10 sild Dijonsennep 20 små dildkviste 1-2 tsk. groft salt Godt med ...
Læs Mere

Røget makrel

Uhm røget makrel 😋 Det er ikke avanceret, hvis blot du følger enkelte anvisninger. Der er flere måder at gribe ...
Læs Mere

Karrysalat

En koldt december dag, udenfor. Indenfor var varmt og bordet ved at blive dækket op til julefrokost. Den klassiske julefrokost ...
Læs Mere

Julesnaps

Flemmings friske julesnaps. Med 'toner' af æble, rosmarin, ingefær og citrus. Det er vel nærmest blevet en tradition? Sidste år ...
Læs Mere

Røget laks med agurke creme salat

1-2-3 og du har skabt et smukt og lækkert stykke smørrebrød. Røget laks smukt foldet på et stykke brød med ...
Læs Mere

Ramsløg Pesto

Ramsløg i spandevis. Lige nede i Risskoven vokser der utroligt mange ramsløg. Det har været utrolig populær i årevis, vi ...
Læs Mere