Opskrifter

Alle vores opskrifter kommer trillede ind her:

pandekager, er altid godt altid

Fantastiske pandekager Hovedret, dessert eller et mellem måltid. ALTID! I vores familie har opskriften udviklet sig. På en hylde i ...
Læs Mere

Hvordan får du børn og skeptikere til at spise fisk?

Hjemmelavede og friskfangede fiskefilet? Fiskefilet er nok en af de bedste måder at få fisk på. Det smager godt, er ...
Læs Mere

Andebryster, marinerede og lækre

Helt uden ben Medlemmer af familien, ingen nævnt og ingen glemt, er ikke meget for ben - fedt, sener, skind ...
Læs Mere

Frikadeller, på den nemme og gode måde

Hjemmelavede frikadeller er bedst! "Mors frikadeller", ja det er sådan de skal være. Det faktisk heller ikke svært. Min bedstemor ...
Læs Mere

Stenalderbrød, en del af den nemme kostomlægning

Flemming's Stenalderbrød Jeg har bagt flere stenalderbrød, det er nemt og lækkert! Opskriften er tilpasset undervejs, jeg har prøvet færdige ...
Læs Mere

Hvad er det sovsen mangler, gastrik?

Der mangler noget... En gastrik kan være lige det saucen mangler. Den kan tilføre smag, som bitterhed, sødme, syre, frugt ...
Læs Mere

Pulled pork, beef eller chicken – kan du høre engle?

Pulled Pork, kender nærmest alle. Pulled er lidt som gammeldags oksesteg, utroligt mørt og så bare mere krydret. Den kendte ...
Læs Mere

Chili Con Carne. Stærk, men ikke uspiselig

Chili Con Carne chili med kød - det lyder stærkt, men det er blot kød krydret med chili 🙂 Ingredienser, ...
Læs Mere

Brune kager, som bedste Ebba lavede dem

Brune kager Første bid jeg tog af Ebbas brune kager og jeg var forelsket. Brune kager skal være store, sprøde ...
Læs Mere

Coq au vin, grydestegt kylling på en klassisk måde

Hanekylling i vin Der er mange måder at lave kylling på. Grydestegt kylling er bestemt ikke en dårlig måde. Her ...
Læs Mere

Sådan laves en lækre lasagne, på den nemme måde

Lasagne Lasagne er et hit i vores familie. Og en fin måde at variere Pasta & Kødsauce, som pigerne elsker ...
Læs Mere

De bedste hjemmelavede Kanelsnegle

Flemmings Kanelsnegle Måske de bedste kanelsnegle i verden? Hjemmelavede kanelsnegle, lavet med "bolledej" er fantastiske. Jeg foretrækker helt klart den ...
Læs Mere

Hvordan laver du tørt brød til skøn panering?

Hjemmelavet rasp Du kan købe udmærket rasp, klar til brug, ingen mærker nævnt og ingen glemt. Hvorfor så lave det ...
Læs Mere

Camillas lækre banankage

Banankage Banankage er en fantastisk kage, den har næsten det hele. Sød, blød,sprød, luftig, svampet (eller 'fumbet', som de sige ...
Læs Mere

Æbleskiver

Hjemmebagte æbleskiver er bare bedst  🙂 5 æg 2 tsk. vanilje sukker 1 tsk. salt 6 spsk. sukker 50 gram ...
Læs Mere

Kartoffel salat

Flemmings kolde kartoffelsalat, den gode, som selv Camilla kan lide ? DET SKAL DU BRUGE: Creme fraiche 18% Ymer Purløg ...
Læs Mere

ristede græskar kerner

Ristede græskar kerner. Halloween og uhyggelige græskar hoveder hører samme. Når 'hjernemassen' er skovlet ud af hovedet på græskarret, er ...
Læs Mere

Stegte sild i eddikelage

Det skal du bruge til lækre stegte sild: 8-10 sild Dijonsennep 20 små dildkviste 1-2 tsk. groft salt Godt med ...
Læs Mere

Røget makrel

Uhm røget makrel 😋 Det er ikke avanceret, hvis blot du følger enkelte anvisninger. Der er flere måder at gribe ...
Læs Mere