- Smør
- 800 gram kylling
- 400 gram svampe
- 2-3 løg
- 400 gram gulerod
- 500 gram squash
- 200 gram spidskål
- 1 håndfuld parmesan
- 1 glas hvidvin
- 5 dl. fløde
- 300 gram fettucine
- Salt og peber
- Muskatnød
- 1 spsk. mel
Svampe, løg og kylling skære i passende stykker.
Gulerødder, squash og spidskål skæres i fine strimler, som fettucine.
Lav en opbagt sauce af smør, mel og fløde. Tilsæt parmesan og smag til med salt, peber og muskat.
Steg svampe og løg i smør, til møre. Smag til med salt, peber og hæld det i saucen.
Steg kylling ved højeste varme. Når gennemstegt og let gyldent, tilsættes hvidvin og koges ind. Hæld kylling i saucen.
Kog de skårne gulerødder, squash og spidskål i saltet vand (Evt. lidt chili), et minut. Si vandet over i en anden gryde, og hæld grøntsagerne i saucen. Kog pasta i grøntsags-vandet, til al dente, og pasta hæld pastaen i saucen. Vend rundt og server straks.