Kategorier
hovedretter

Pasta med fløde og grøntsager

pasta af grøntsager, og masser af fløde.

  • Smør
  • 800 gram kylling
  • 400 gram svampe
  • 2-3 løg
  • 400 gram gulerod
  • 500 gram squash
  • 200 gram spidskål
  • 1 håndfuld parmesan
  • 1 glas hvidvin
  • 5 dl. fløde
  • 300 gram fettucine
  • Salt og peber
  • Muskatnød
  • 1 spsk. mel

Svampe, løg og kylling skære i passende stykker.

Gulerødder, squash og spidskål skæres i fine strimler, som fettucine.

Lav en opbagt sauce af smør, mel og fløde. Tilsæt parmesan og smag til med salt, peber og muskat.

Steg svampe og løg i smør, til møre. Smag til med salt, peber og hæld det i saucen.

Steg kylling ved højeste varme. Når gennemstegt og let gyldent, tilsættes hvidvin og koges ind. Hæld kylling i saucen.

Kog de skårne gulerødder, squash og spidskål i saltet vand (Evt. lidt chili), et minut. Si vandet over i en anden gryde, og hæld grøntsagerne i saucen. Kog pasta i grøntsags-vandet, til al dente, og pasta hæld pastaen i saucen. Vend rundt og server straks.