Kategorier
familiens opskrifter hovedretter

Italiensk kød sauce

Lækker og nem kødsauce med frisk pasta. Ansjoser, hvidløg og timian…

med frisk pasta

  • 800 gram oksekød, hakket eller fintskåret.
  • Olivenolie
  • 10 små smagfulde tomater
  • 200 gram champignon
  • 3 fed hvidløg
  • 3 mellem Løg
  • 140 gram tomatkoncentrat, 1 ds.
  • 3 dl. grøntsagsbouillon
  • Chilli
  • Sort peber
  • 1 ds ansjoser
  • Lille håndfuld frisk timian
  • Frisk pasta

Skær tomater, champignon, løg, hvidløg i passende tern.

Brun hurtigt kødet i olie, tilsæt de skårne grøntsager og tomatkoncentrat, steg med et par minutter under omrøring.

Tilsæt grøntsagsbouillon, lidt chilli, sort peber, ansjoser med olie og timian.

Lad simre 15 minutter, rør rundt et par gange undervejs.

Kog den friske pasta i letsaltet vand. Serveres straks med lækker kødsauce  og en italiensk rødvin efter smag.

VELBEKOMME