Kategorier
familiens opskrifter hovedretter lette & forretter

Lilja’s pasta spinat

Frisk pasta serveret med spinat, forårsløg og fløde sauce.

Frisk spinat pasta med spinat sauce, nem og lækker.

  • 1 bundt forårsløg
  • 1 pose frisk spinat
  • 2.5 dl. fløde
  • Lidt Muskatnød
  • Salt & Peber
  • 1 spsk. kyllinge fond
  • Frisk pasta med spinat

Vand med salt sættes over på fuld blus, med låg på.

Forårsløg skæres fint. Steges ved medium blus, et par minutter i en gryde med smør.

Spinat, fløde, muskat, peber og fond tilsættes. Koges op, skru derefter ned på laveste blus, låg på.

Den friske pasta puttes i det kogende vand, koges efter anvisningen. Ca. 2-3 minutter.

Pastaen fiskes op af pasta vandet, og ned i gryden med spinatsauce. Rør rundt, smag til med salt og servere straks.

Velbekomme

Kan serveres med frisk basilikum og revet parmesan. Kyllinge Fond kan erstattes af grøntsags fond, eller salt.