Frisk spinat pasta med spinat sauce, nem og lækker.
- 1 bundt forårsløg
- 1 pose frisk spinat
- 2.5 dl. fløde
- Lidt Muskatnød
- Salt & Peber
- 1 spsk. kyllinge fond
- Frisk pasta med spinat
Vand med salt sættes over på fuld blus, med låg på.
Forårsløg skæres fint. Steges ved medium blus, et par minutter i en gryde med smør.
Spinat, fløde, muskat, peber og fond tilsættes. Koges op, skru derefter ned på laveste blus, låg på.
Den friske pasta puttes i det kogende vand, koges efter anvisningen. Ca. 2-3 minutter.
Pastaen fiskes op af pasta vandet, og ned i gryden med spinatsauce. Rør rundt, smag til med salt og servere straks.
Velbekomme
Kan serveres med frisk basilikum og revet parmesan. Kyllinge Fond kan erstattes af grøntsags fond, eller salt.